hr
jaargang -23 - laatste artikel 29-9 10:00 - 75193 artikelen -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


moppen en spelletjes - moppen en spelletjes - moppen en spelletjes


1 2 3 4 .... 377 378 379 [380] 381 382 383 485 486 487 488

king of the hill 2

21-08-12 19:35:37
Tom-Servo
Oudgediende


WMRindex: 19.823
OTindex: 17.809
Op de onbekende bestemming wordt T-S van het virus verlost, en hij keert terug naar een bekende bestemming; de heuvel. Onderweg komt hij door Etten-Leur en pikt onbewust wat kakkerlakken op. De beesten liften op T-S mee naar de heuvel, en rennen naar boven. Yue ziet tot zijn schrik de kakkerlakken overal op hem kruipen. Hij raakt in paniek en springt van de heuvel af.

My hill

21-08-12 19:58:40
nietmeer
Vàilan is gewassen en haalt de Titan Light Mark IV terug van de zonnestudio. Wat moet zo'n ding nou met een zonnestudio :|. Vàilan stuurt het wapen terug naar de Hill, waar Tom-Servo de resterende kakkerlakken opruimt. Vàilan schakelt de Kill-UV in, een dosis UV-straling waar zelfs robots van verbranden. Zo gezegd, zo gedaan, Tom-Servo wordt gevangen in de Kill UV-straal en smelt. Het plasje Tom-Servo wordt door de grond opgenomen.

My Hill.

21-08-12 22:22:19
Yue
Erelid


WMRindex: 1.745
OTindex: 5.325
Yue's goede vriendin Soleil, spirit van de Zon is het zat dat Vailan de krachten gebruikt die alleen door de zon gebruikt mag worden. Met haar staf van licht raast ze naar de Hill en veroorzaakt een ware vuurzee, Vailan krijgt t te heet onder zijn voeten en vlucht weg... Titan aan de andere kant is t zat dat zijn maker niet in hem gelooft als hij zegt dat hij een zonnebankstudio kan runnen... hij verlaat hem om zijn dromen achterna te gaan.

Soleil is tevreden en wenst Titan al het succes toe :), ze brengt de hill weer terug in zijn oorspronkelijke staat en Yue neemt de heuvel weer in...

Mijn Hilletje thanx to Soleil *zwaait haar na*

22-08-12 06:14:01
Tom-Servo
Oudgediende


WMRindex: 19.823
OTindex: 17.809
Dan arriveren er graafmachines van Gizmonic Institute. Ze graven de hele heuvel af en de aarde wordt per vrachtwagens naar GI gebracht. Daar wordt het metaal van T-S uit de grond gefilterd en weer in elkaar gezet. De hillspiritis ondertussen op zoek gegaan naar een nieuwe heuvel daar zijn huidige gesloopt is. Hij neemt een nieuwe heuvel in en T-S is daar als eerste

My hill

22-08-12 16:31:54
nietmeer
Vàilan ziet af van verdere Kronos/Titan-projecten en besluit om totaal wat anders te gaan doen. Want ja, ruzie krijgen met de zon is wel het laatste wat een sterveling wil :P.

Vàilan huurt een profhonkballer in die Tom-Servo naar het einde van het universum mept. Homerun! De honkballer gaat terug naar z'n clubhuis en Vàilan neemt de hill over.

My Hill.

23-08-12 01:35:07
neoc
Actief lid

WMRindex: 0
OTindex: 230
S
*begint met het opzetten van een "duister" plan*

Still Vailan's Hill

23-08-12 06:16:55
Tom-Servo
Oudgediende


WMRindex: 19.823
OTindex: 17.809
Gelukkig bevind zich aan het einde van het universum een planeet met aliens die ook van honkbal houden, en zij pikken het niet dat op aarde iemand beter is dan zij. Om te bewijzen dat ze minimaal net zo goed zijn, meppen ze T-S met een grote slag terug naar de aarde. T-S beland met een klap op de heuvel, en op Vailan. Die laatste moet moet gekneusde ribben naar de EHBO.

My hill

23-08-12 12:26:45
nietmeer
Pff, een duister plan? Die Dark Angel gaat zeker voor 't eerst zijn onderbroek wassen (6). Vàilan vreest de duisternis niet en gaat Tom-Servo maar weer van de hill halen.

Vàilan neemt Servo gevangen, vult zijn hoofd met kauwgomballen en brengt hem naar een kinderfeestje. De gillende en jengelende kinderen gaan meteen achter TS aan, die moet rennen voor zijn leven.

My Hill. En hoe bereid ik me voor op het plan van neoc? :P Misschien een nieuw Licht? Vàilan begint te brainstormen, en plannen te maken voor een nieuw lichtwapen.

23-08-12 13:02:06
Yue
Erelid


WMRindex: 1.745
OTindex: 5.325
Vailan hoort dat zijn favoriete opblaaspoppenrace in Rusland hoogstwaarschijnlijk niet door gaat dit jaar. Hij neemt de eerstvolgende vliegtuig naar Rusland om te protesteren tegen de besluiten van de overheid.

Yue neemt de hill over :D

my hill :jeej

23-08-12 14:20:12
nietmeer
Maar zodra de politie begint met het oppakken van de demonstranten, maakt Vailan zich uit de voeten en keert hij terug naar het gebied rondom de Hill. Daar werkt hij verder aan zijn nieuwe wapen. Eentje die de zon zal doen verbleken. Hij moet echter nog wat materialen hebben, die hij uit Zuid-Afrika en Dubai laat komen.

Terwijl hij daar op wacht, gaat hij naar de Hill om Yue eraf te halen. Hij laat hem een folder zien van een reisbureau. Yue boekt een reis naar Mars en vertrekt nog dezelfde dag.

My Hill.

23-08-12 14:55:24
Yue
Erelid


WMRindex: 1.745
OTindex: 5.325
Vailan: ten eerste... ik ben een hem en geen haar *8...

ten tweede...als je leven je lief is moet je geen problemen gaan zoeken met de zonnenfamilie... Je wilt niet bij meer familieleden op de "I'm-gonna-kill-U-List" staan, dus ik raad je aan om niet aan dat nieuwe wapen te beginnen! ..

Groeten uit Mars :D

Vailans Hill.

23-08-12 15:03:31
nietmeer
Offtopic:
Sorry :P, ik kon het gelukkig nog wijzigen :ja.
Ah, eindelijk zijn de materialen gearriveerd en Vàilan bouwt verder aan zijn uitvinding.

Na veel kloppen, zagen, timmeren, zweten, werken en installeren is het af. Vàilan opent de deuren van zijn werkhok en rijdt naar buiten met zijn uitvinding, de Elrath Cannon Mark I. Een howitzer-achtig kanon gemonteerd op een gepanserde, zwarte jeep die voorzien is van het Holy Sun-symbool. Een multifunctioneel kanon. Compacter dan de Titaan en veel sterker. De AI bestuurt de Jeep en Vàilan zit achter het kanon. Soleil, gij zijt niks vergeleken bij het licht wat dit kanon kan voortbrengen. Met de meest krachtige krachtbronnen uit de wijde wereld wordt dit meesterstuk aangedreven. Het licht schijnt feller dan alle zonnen in het universum bij elkaar.

Vàilan rijdt met de Elrath Cannon naar de Hill.

Still my hill.

23-08-12 15:37:28
Yue
Erelid


WMRindex: 1.745
OTindex: 5.325
Yue heeft genoeg van zijn vakantie en keert terug naar de Aarde, daar ziet hij de nieuwe machine van Vailan.

Uit het niets verschijnt Soleil naast Yue en vertelt hem dat Vailan deze keer te ver is gegaan en dat ze voor versterking gaat zorgen... Ze stijgt op en maakt een cirkel met haar staf van licht. Hemelse gezang komt voort uit de pure licht dat haar omringt, het gezang is zo sterk dat het zelfs te horen is aan de grenzen van de universum....Miljarden Grote lichtballen verschijnen zich om Soleil heen. Yue kijkt verwonderd om zich heen, hij ziet Selena spirit van de ster Sirius en Solange de spirit van VV Cephei tevens de meest krachtigste zonnespirit van de Universum.

alle zonnespirits gaan om de ring van soleil heen draaien en vormen allemaal 1 grote super felle lichtbal.. Yue kan nog net zien hoe de spirits een superfelle dodelijke zonstraal richting Elrath afschieten... yue vliegt snel de ruimte in, omdat de straal afkomstig van de miljarden zonnen te krachtig en verblindend is...

De Elrath verdampt bij aanraking met de zonnestraal. De straal raakt ook Vailan, maar het zorgt er alleen voor dat Vailans IQ zodanig zakt dat hij nooit meer zulk soort krachtige wapens kan bedenken... Vailan verlaat verslagen de Hill...

De spirits teleporten weer terug naar hun sterren. Solange en Soleil laten de hill achter aan Yue en hij neemt de hill in naam van de sterren over...

Our hill :)

Don't mess with the universe 8)

23-08-12 18:00:00
nietmeer
Vàilan had zich gelukkig een tijd geleden aangemeld bij een Brain Recovery Program, mocht er ooit een situatie komen waarin hij een deel van zijn intellect moet inleveren. Hij wordt meegenomen en in de Brain Recovery Chair gezet. De machine wordt gestart en Vàilan's originele intelligentie keert weer terug. Hij is weer helemaal de oude, en herrinert zich de confrontatie met Soleil en haar minions.

Dus de zon duldt geen concurrentie. Wat een dictatuur. Wat een oppressie. Wat een onvrijheid. De mens heeft bewezen dat hij in staat is om de zon te evenaren, en dat wordt onderdrukt?

Vàilan keert terug naar zijn werkschuur vlakbij de hill om de blauwdrukken van zijn uitvindingen opnieuw te bekijken. Het laatste woord is hier nog niet over gesproken...

Still Yue's Hill.

23-08-12 19:01:35
Yue
Erelid


WMRindex: 1.745
OTindex: 5.325
Quote Vailan:
Dus de zon duldt geen concurrentie. Wat een dictatuur. Wat een oppressie. Wat een onvrijheid. De mens heeft bewezen dat hij in staat is om de zon te evenaren, en dat wordt onderdrukt?


De zonnespirits hielden jou tegen omdat de krachten waarmee jij speelt niet voor mensen zijn bedoeld.. 1 kleine fout en je roeit al het leven op Aarde uit. De verleden vertelt ons hoe jij deze inmense krachten niet aan kunt en laat ons de vele verliezen die jij hebt geleden zien. Geen dictatuur, jou egoisme heeft er toe geleidt dat de zonnespirits deze actie ondernamen...

En nu ga je uit op wraak...

Het Universum heeft meer dan alleen zonnespirits, ze leven het liefst in vrede samen, maar als iemand onrust beraamd zijn ze verplicht om de rest van het universum te beschermen tegen het kwaad ...

Vailan stop nu! Er zijn krachtigere wezens dan de zonnespirits 1 nog dichterbij dan je denkt en die wil je absoluut niet boos maken! :(

hill van Yue ...

23-08-12 20:13:17
nietmeer
Het universum wordt bewaakt door Green Lanterns, niet door stoffige glow-in-the-dark geesten :ja. En Vailan was ooit lid van de Green Lantern Corps. Maar goed, die tijd is voorbij.

Hij werkt nog aan een plan voor een nieuwe machine, Doomsday, maar het kost tijd. Ondertussen leest hij in de krant dat de NASA toch een nieuwe missie wil beginnen naar de maan. Hij laat dit zien aan Yue, die meteen naar de VS gaat om te protesteren tegen dit idee.

Vàilan denkt ondertussen verder na over de Doomsday-machine. Of moet het soms Reckoning heten? De wereld zal versteld staan.

My Hill.

24-08-12 07:25:23
Tom-Servo
Oudgediende


WMRindex: 19.823
OTindex: 17.809
Helaas gaat een gestoorde professor er vandoor met Vailan's blauwdrukken voor de doomsday-machine. Vailan moet hem achterna om zijn plannen veilig te stellen voordat deze gek de wereld ermee gaat veroveren. T-S heeft de kinderen ondertussen afgeschud.

My hill

24-08-12 10:10:49
nietmeer
Vàilan slaagt erin om de professor te vangen en zijn blauwdrukken weer terug te veroveren. De professor had ondertussen al wat bekeken en stelt een samenwerking voor. Vàilan ziet echter niks in dit plan omdat hij zelf met alle eer wil strijken als zijn nieuwe uitvinding gereed is. De professor daagt hem vervolgens uit tot een duel: wie als eerste de Doomsday heeft gebouwd, krijgt de eer. Gaat Vàilan er niet mee akkoord, dan zal hij de plannen openbaar maken.

Vàilan accepteert de uitdaging en keert terug naar zijn werkhok. De Doomsday zal uiteraard weer de zon doen verbleken, in meer dan één opzicht. Vàilan begint te bouwen en bestelt weer diverse materialen.

De zon is ondergeschikt aan de Doomsday. Elke zon is ondergeschikt aan de Doomsday. Doomsday zal de nieuwe zon worden. Doomsday zal de kracht van de zon opslokken. De zon zal ophouden te bestaan. Doomsday, de nieuwe brenger van het Licht.

De talloze plannen, toepassingen en mogelijkheden zweven door Vàilan's gedachten terwijl hij bouwt en tekent. Doomsday zou geen Doomsday heten als het ook voor vernietiging kan zorgen. De wereld moet Vàilan gehoorzamen, anders schakelt hij Doomsday uit en wordt de aarde voor eeuwig donker. Vàilan lacht gemeen bij dit idee en bouwt vrolijk verder.
"Up yours, Soleil!" roept hij.

Still Servo's Hill.

24-08-12 11:46:10
Tom-Servo
Oudgediende


WMRindex: 19.823
OTindex: 17.809
T-S waarschuwt echter MI6, die meteen James Bond op de zaak zet. Vailan en de professor krijgen spoedig bezoek van de superspion, die met zijn eeuwige handigheid en gadgets de doomsdaymachines uitschakelt voordat ze in gebruik genomen kunnen worden De blauwdrukken worden ook door hem meegenomen en zorgvuldig verwoest. Dag dag Doomsday plannen. Kunnen we nu terug naar gewoon de heuvel veroveren?

My hill

24-08-12 13:10:31
nietmeer
Ondanks deze nederlaag: nog steeds 'up yours, Soleil'. Dat wordt mijn nieuwe motto. Up yours, Soleil!

Vàilan is alles kwijt, maar zint op wraak. Hij komt erachter dat Tom-Servo achter de inval van MI6 zat en gaat naar de hill om hem te straffen. Hij uploadt een backup van zijn blauwdrukken in het geheugen van Tom-Servo, waardoor de robot nu zelf ook doelwit is van MI6. Tom-Servo gaat er vandoor, met 007 achter zich aan.

Backups, altijd handig. Doomsday is onafwendbaar.

My Hill.

24-08-12 13:30:55
Yue
Erelid


WMRindex: 1.745
OTindex: 5.325
Yue's protestmars helpt en Nasa besluit om de Maan de komende tijd met rust te laten :)

Yue vliegt naar huis pakt zijn uitvouwbare stoel, een parasol en pakt wat zelfgemaakte popcorn in en vliegt snel naar de hill...

Hij zet zijn stoel en parasol onderaan de hill klaar en wacht met spanning af op de komende event :D..

Soleil komt met snelheid uit de hemel aangevlogen, ze landt naast Vailan en met 1 krachtige zwaai schopt Soleil hem van de heuvel de ruimte in :) " Don't mess with me or you will be crushed ;) "...

Soleil moet weer terug naar de Zon en laat de hill achter aan Yue..

My Hill met popcorn :D


24-08-12 13:37:27
nietmeer
Space, the final frontier. These are the voyages of a hillwarrior, who boldly goes where no man has gone before.

Vàilan wordt gered door een Green Lantern die nog bij hem in het krijt stond, en al snel is hij weer terug op aarde. Hij vindt dat Yue valsspeelt omdat hij zulke goeie vriendjes heeft. Kan hij nou echt nooit zelf eens eerlijk de hill veroveren? Vàilan gaat de hill op en pakt Yue's popcorn af en gooit het weg. Hij duwt Yue van z'n stoel af en gebruikt de stoel om Yue weg te jagen.

My Hill.

24-08-12 13:46:12
DoccieDraaiorgel
Erelid


WMRindex: 151
OTindex: 5.767
S
Offtopic:
Vailan: Star Trek_O__O_
Dan komt na een lange tijd DD weer naar de heuvel, dit keer met de "Valiant" van UNIT.
Met dit vliegende vliegdekschip(8-)) gaat hij vlak over de heuvel heen. Door de slipstream valt Vàilan van de heuvel af.

My Hill

24-08-12 13:48:59
Yue
Erelid


WMRindex: 1.745
OTindex: 5.325
Mijn popcorn :-(

jij pestkop :@...

hill van DD

24-08-12 14:18:37
nietmeer
Doccie denkt dat hij met dat vliegdekschip niet verslagen kan worden. Maar helaas heeft SHIELD ook zo'n vliegdekschip. Doccie is dus niet uniek meer en gaat meteen naar SHIELD om het concurrerende vliegdekschip te slopen.

Yue zit nog te huilen om het verlies van zijn popcorn en voelt zich kennelijk nog niet in staat om actie te ondernemen :P. Vàilan kan daarom ook weer de hill overnemen.

My Hill.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

1 2 3 4 .... 377 378 379 [380] 381 382 383 485 486 487 488

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven