Wat eet jij vanavond |
Mamsie Oudgediende
WMRindex: 46.271 OTindex: 96.119
|
@Beereekhoorn: Owww wauw! Hier barbecue met kippenpoten en filetlapjes. |
|
Grouse Oudgediende
WMRindex: 5.685 OTindex: 4.895
|
Morgen de barbecue maar eens opstoken. Vandaag had ik kabeljauw met citroenrisotto en snijbonen. |
|
botte bijl Oudgediende
WMRindex: 90.820 OTindex: 39.086
|
|
|
Mamsie Oudgediende
WMRindex: 46.271 OTindex: 96.119
|
@botte bijl: lekkerrrrr . Ooit gegeten in Zweden in de vakantie. Geen idee wat het was maar ik koos het omdat ik het zo'n grappige naam vond. Ik maak het heel sporadisch met aardappelblokjes, hamblokjes en ui. En wat kruiden, net hoe mijn pet staat. Laatste edit 01-06-2021 22:41 |
|
botte bijl Oudgediende
WMRindex: 90.820 OTindex: 39.086
|
@Mamsie: zelfgemaakt is meestal wel lekker, diepvries wordt al minder, en de blikken waarin ze het hier ook verkopen, daar ga ik in een boog omheen |
|
Mamsie Oudgediende
WMRindex: 46.271 OTindex: 96.119
|
@botte bijl: Ja, meer dan wat ik er in doe is het ook niet, dacht ik. Of vergeet ik iets belangrijks? O ja, de klodder rode jam die overal bij gegeten wordt. En het is nog lekker ook! Laatste edit 01-06-2021 22:51 |
|
botte bijl Oudgediende
WMRindex: 90.820 OTindex: 39.086
|
@Mamsie: een paar plakjes rode biet (mag best zure uit een potje zijn) maakt het wel feestelijker |
|
Mamsie Oudgediende
WMRindex: 46.271 OTindex: 96.119
|
@botte bijl: En wat boontjes. Maar die kan je ook uit een blikje door de Pytt doen. Eigenlijk kan je er alle kanten mee uit. Zelfs de goede, desnoods. |
|
botte bijl Oudgediende
WMRindex: 90.820 OTindex: 39.086
|
als je op suiker moet letten dan is een schepje bessen (vers of diepvries) waarschijnlijk beter dan een klodder jam |
|
Mamsie Oudgediende
WMRindex: 46.271 OTindex: 96.119
|
|
|
Minion Oudgediende
WMRindex: 82 OTindex: 22.639
|
veganistische maaltijd met een moeilijke naam |
|
botte bijl Oudgediende
WMRindex: 90.820 OTindex: 39.086
|
gegrillde sardienen met sla |
|
Mamsie Oudgediende
WMRindex: 46.271 OTindex: 96.119
|
Ik zou vandaag nasi goreng maken. Maar ik had geen zin om het te maken met die warmte 😥 en al helemáál niet om te eten. Dus ik had een zak Vlaamse frieten opgebakken en een komkommer erbij gesneden. Jammer, volgende keer weer beter. Toch was het erg lekker. |
|
Jura6 Erelid
WMRindex: 3.149 OTindex: 2.078
|
Zondag eet ik iig Italiaans. Heb een 2e date met een hele lieve vrouw uit Den Haag! Wie weet wat het me brengt |
|
Jura6 Erelid
WMRindex: 3.149 OTindex: 2.078
|
@Mamsie: Hmmm met zelfgemaakte knoflooksaus.. .veel lekkerder word het niet hoor |
|
Jura6 Erelid
WMRindex: 3.149 OTindex: 2.078
|
Vandaag een kip kerrie gegeten. Silvervlies rijst met, heel simpel, wat kerrie kruiden over de kip. Een teentje verse knoflook en 2 gesnipperde uitjes + een gesneden paprika. Wat knofloofsaus over wat schijfjes komkommer en heerlijk genieten.
Eet Smakelijk allemaal |
|
Mamsie Oudgediende
WMRindex: 46.271 OTindex: 96.119
|
@Jura6: Knoflooksaus, dáár doe ik niet aan. Voor Papsie was er frietsaus maar ik eet ze kaal. Is helaas nodig. Heel veel succes en gezelligheid bij je afspraakje! 😍 Laatste edit 04-06-2021 23:23 |
|
allone Oudgediende
WMRindex: 52.015 OTindex: 93.492
|
Quote @Jura6: Zondag eet ik iig Italiaans. Heb een 2e date met een hele lieve vrouw uit Den Haag! Wie weet wat het me brengt Fijne avond.. hoop dat het een lange, goede vriendschap wordt Laatste edit 05-06-2021 05:39 |
|
Minion Oudgediende
WMRindex: 82 OTindex: 22.639
|
nasi teryaki stijl |
|
botte bijl Oudgediende
WMRindex: 90.820 OTindex: 39.086
|
pasta met zalm, spinazie en roomkaas |
|
Minion Oudgediende
WMRindex: 82 OTindex: 22.639
|
kipdijfiletstukje in satésaus, groente en mihoen |
|
botte bijl Oudgediende
WMRindex: 90.820 OTindex: 39.086
|
varkensbout met sla |
|
Jura6 Erelid
WMRindex: 3.149 OTindex: 2.078
|
De Italiaan was lekker... de 2e date klikte toch wat minder.
Vanavond tonijn salade... gewoon lekker simpel. |
|
omabep Oudgediende
WMRindex: 10.847 OTindex: 3.187
|
Zeekraal met ui en paprika, sla en klein biefstukje, gebakken krieltjes |
|
Ronnymij Erelid
WMRindex: 1.187 OTindex: 843
|
Linguine met een saus van Garnalen gebakken in een saus van sjalotjes, knoflook, Rode uitjes en gekruid met zoete ketjap, komijn en peper. En een heel klein beetje Parmesaanse kaas als bodem op het bord, wat ik niet mag, maar voor een lichte zouting. Eigenlijk kook ik zelden of nooit, maar ik krijg er lol in nu ik alleen ben |
|