Een Japans kuuroord biedt het perfecte afrodisiacum voor geliefden: chocoladebaden. Liefhebbers van chocolade kunnen kopje onder gaan in een mix van water, cacao en geurpoeders. Twee maal daags verwent het personeel de gasten door romige chocolade over hen heen te gieten. De gasten smeren het over hun lichaam of likken het er af.
In Japan is het lange tijd gebruikelijk geweest dat alleen vrouwen de man een cadeau gaven voor Valentijn. Mayumi heeft haar vriend een bezoek aan het kuuroord cadeau gedaan, waarvoor ze meer dan twee uur moesten reizen. "Het leven is niet zo zoet als dit bad, schat", zegt haar vriend. Terwijl stellen romantische momenten delen in het bad, komen families met oma's en baby's ook naar het kuuroord om zich met chocolade te overgieten.
Het Japanse kuuroord biedt nog veel meer 'amusementsbaden', zoals een wijn-, koffie- of Saki-bad. In het verleden boden ze zelfs een kerriebad. De toegang tot al deze baden bedraagt ongeveer 3.500 yen, 29 dollar. Badkleding is voor iedereen verplicht.