Een vrouw uit Queensland heeft een briefje in de bus gekregen van een buurvrouw die klaagde over de luide voorstelling die uit haar slaapkamer kwam. Maar ze wist een geweldig antwoord te schrijven!
De oudere buurvrouw wandelde met haar kleindochter voorbij het slaapkamerraam en hoorde iets te luide geluiden. Ik wist niet hoe ik die rare geluiden aan mijn kleindochter moest uitleggen. Ik wil je privacy niet schenden, maar ik zou je toch graag willen adviseren om je raam in het vervolg te sluiten, klinkt het.

Dat was buiten haar buurvrouw gerekend. De vrouw die het briefje ontving, postte het schaamteloss op sociale media met volgende boodschap: Helaas waren we op die dag in het buitenland. Toch bedankt, Sunshine Coast-buurtgenoten en onze anonieme buurvrouw om dit door te geven. Onze housesitter heeft toegegeven dat zij schuldig was aan de geluidsoverlast. De eigenaars van het huis betuigen vervolgens nog hun oprechte schaamte over de valse beschuldiging aangezien ze al veel te lang getrouwd zijn om zich met zulke overgave op dergelijke activiteiten te storten voor zonsondergang.