Een tattoo in ruil voor 10.000 pizza’s, met die stunt wilde een Russische Domino’s Pizza meer bezoekers lokken, maar de actie liep volledig uit de hand. De onverwachte populariteit zorgde ervoor dat Domino’s enkele spelregels moest toevoegen.

Om in aanmerking te komen voor de prijs, moesten mensen een permanente tattoo van het logo van Domino’s op een ‘zichtbare plek’ laten zetten. Honderden gulzige Russen zij haastten zich naar de dichtstbijzijnde tattooshop om een dominosteen op hun lijf te zetten. De eindresultaten deelden zij massaal op het sociale medium VKontakte. De onverwachte populariteit zorgde ervoor dat Domino’s enkele spelregels moest toevoegen.

Levenslang gratis maaltijden
De pizzaketen oordeelde dat alleen de eerste 350 liefhebbers die een afbeelding op sociale media zouden zetten hun hele leven lang gratis maaltijden zouden krijgen. Ook moest de tattoo minimaal 2 centimeter hoog zijn, anders zou iedereen natuurlijk een microscopisch klein plaatje laten zetten. Tot slot moest de lichaamsversiering op een ‘zichtbare plek op het lijf’ worden gezet. Die plaatsen werden toegelicht met een afbeelding.
Foto