Een Britse vrouw vertelt in een TikTok-video dat ze vier jaar geleden beviel van een zoontje. Ze was toen 15 jaar en wist pas dat ze zwanger was toen ze moest bevallen.

Alexis is nu 19 jaar, maar op haar vijftiende maakte ze iets ongelooflijks mee. Ze kreeg plots last van maagzuur en vroeg zich af hoe dat kwam. Voor de zekerheid deed ze een zwangerschapstest, maar die bleek negatief.

Al die tijd kreeg ze ook gewoon haar maandstonden, dus van een zwangerschap kon in principe geen sprake zijn. Toen ze thuiskwam van haar eerste dag in het vierde middelbaar, kreeg ze last van rugpijn. Ze nam pijnstillers, kroop in bed en dacht er verder niet te veel over na.

Ze kon de hele nacht niet slapen van de pijn en ’s morgens klaagde ze bij haar ouders over de rugpijn. «Voordat ik naar school vertrok, ging ik nog even naar het toilet. Ik kreeg de drang om te persen en riep mijn moeder. Zij zag dat er een hoofdje zichtbaar was daar beneden», klinkt het.

Haar ouders belden de ambulance, maar in tussentijd hielp een verpleegster via de telefoon bij de bevalling. Uiteindelijk werd het zoontje van Alexis gezond geboren nog voor de ambulance er was. De vader van de baby was blij met de verrassing en kwam later bij hen inwonen om samen voor het kindje te zorgen.