In de woestenij van de Sahara kan binnen afzienbare tijd een lekker stukje Nederlandse kaas worden gekocht. In het Marokkaanse woestijnstadje Jerada gaat Montassir Menouar van start met een echte Nederlandse kaasfabriek. Hij volgde zijn opleiding in Nederland op een kaasboerderij in Stolwijk. De stichting Human Force organiseerde het project om meer werk te creëren in het Afrikaanse land. Komende donderdag zal kaasboer Menouar zijn diploma in ontvangst nemen in aanwezigheid van de Marokkaanse ambassadeur.
Quote Cloud: Met een hoge Methaangas die ze produceren ermee,zou ik echt geen Sahara-koeien willen 50 Kg aan methaangas per uurO.o en die gas is dodelijk waneer je achter een koe staat).
Quote bogyebolo: Het werd eens tijd. Wij eten hier al jaren babi pangang, shoarma, pizza etc. Eindelijk een Hollandse lekkernij die de wereld gaat veroveren!!!
je wil toch ook geen nederlandse vriendin uit marrokko? Comment Sjaak: Ik zou niet weten waarom. Het maakt niet uit waar de liefde van je leven vandaan komt.
Quote bogyebolo: Het werd eens tijd. Wij eten hier al jaren babi pangang, shoarma, pizza etc. Eindelijk een Hollandse lekkernij die de wereld gaat veroveren!!!
Dat hebben we BIER!
Hollands bier veroverd de wereld?
Tis wel Belgisch bier he allais, Belgisch bier uit Brazlillië...