WaarMaarRaar.nl (WMR) - de opmerkelijkste krant van Nederland komt binnenkort met een papieren editie. Na ruim 5 jaar alleen op het internet aanwezig te zijn geweest is nu de tijd gekomen om ook op papier uit te komen.

WMR heeft in de begin jaren een klein vast publiek getrokken maar heeft ieder jaar een gestage groei gehad. Inmiddels bezoeken gem 300 duizend mensen per maand de site en vragen ze gezamenlijk meer dan 2,5 miljoen pagina's op.



Op papier



Kpuc (verantwoordelijk voor de papieren uitgave): "We hebben in alle stilte de afgelopen maanden hard gewerkt om alles op tijd rond te krijgen. Helaas is dit niet helemaal gelukt en worden er op dit moment nog gesprekken gevoerd met een drukkerij om WMR ook echt op kranten papier te laten verschijnen." Toch heeft de redactie er alle vertrouwen in dat alles binnen enkele weken geregeld is.



Voogeltje: "Het is lastig om adverteerders te krijgen die de druk kosten willen betalen maar dat is inmiddels rond. Het versturen naar een paar honderd mensen loopt ook aardig in de papieren en daarom zoeken we nog enkele adverteerders maar daar heb ik wel vertrouwen in."



Gratis



Het papieren abonnement gaat voorlopig niks kosten en is beschikbaar voor alle geregistreerde gebruikers van de site. Monique (verantwoordelijk voor alle offline acties): "Op dit moment kunnen gebruikers al in hun profiel aangeven dat ze een papieren abonnement willen en hun adres opgeven. Waarschijnlijk gaan we aankomende week nog beginnen met versturen."