Als je al je euro-muntjes opzij gelegd hebt om ooit het duurste toetje te kopen, hebben we een onsmakelijk nieuwtje voor je. Op last van de van de Keuringsdienst van waren van de Staat New York is het restaurant gesloten nadat het voor de tweede keer binnen één maand niet door de keuring kwam. Officials van die dienst wisten CBS te vertellen dat bij beide bezoeken zowel knaagdieren als vliegend ongedierte werd aangetroffen als ook omstandigheden die het verblijf van dat ongedierte bevorderden, zoals stilstaand water in de kelders. De leidingen waren zo krakkemikkig dat het sanitair slecht of helemaal niet werkte.
Woensdag troffen de inspecteurs een ware dierentuin van ongedierte aan, in elk geval één levende muis, honderden kakkerlakken, fruitvliegen, gewone huisvliegen en muizekeutels.
Nog maar vorige week presenteerde het Restaurant het rekordbrekende toetje van $25.000. Dat toetje is, mischien triest genoeg, voor de muizen geweest, dus zal je een andere besteding voor je geld moeten zien te vinden.