@deeesewe horen niet dagelijks vlees te eten, 2 porties vlees per week, daar zijn we voor gebouwd, niet meer, niet minder
vlees heeft ook zo zijn minpunten en de mens is heel inefficiënt met de calorieën die we er uit kunnen winnen, als ik me het goed herinner rond de ±20~30%, en vlees staat volgens mij ook stiekem in rijtje bij kankerverwekkende stoffen (krijgen we darmkanker van als ik het goed heb, overschot aan eiwitten/proteïne(?) ben geen arts he
)... daar weer tegen, wat staat er niet in het rijtje kankerverwekkende stoffen.... tja...
zonder vlees consumeren zouden we nooit tot mensen geëvolueerd zijn, we worden als hulpeloze kleine wezentjes geboren, we kunnen niet binnen paar uurtjes staan, we hebben een groot verspreidingsgebied etc. etc., we hebben zeker een zwing van de carnivoren mee
maar we zijn
gelegenheidsvlees eters (aaseters), niet bedoeld om iedere dag een biefstuk naar binnen te werken
vegetariers en de hardcore ik-wil-iedere-dag-een-lap-vlees mensen zijn ongezond bezig, btw, vis is geen vlees in bovenstaande
gooi er een paar pasta's of rijst door heen iedere week, visjes etc.
afwisselen
als je gezond wilt doen....
maar hardcore vleeseter of vegetariër heeft bij voorbaat discussie verloren!