Een wraakzuchtige twintiger, die weken geleden het slachtoffer werd van een overval, had zondag een eitje te pellen met de daders. Na onderzoek was hij te weten gekomen waar die woonden, waarop hij besloot om de criminelen een bezoekje te brengen. Althans dat dacht hij, toen hij met een loodjespistool een huis in Bradenton in de Amerikaanse staat Florida binnenviel. Het bleek alleen om het verkeerde huis te gaan. Stephen Weidman (21) werd onmiddellijk door de bewoners overmeesterd.
De jongeman vertelde aan de politie dat hij recent zelf het slachtoffer was geworden van een diefstal. Via via had hij vernomen waar de overvallers woonden. Of het om betrouwbare informatie ging, liet hij blijkbaar in het midden.
Met een skimuts op en gewapend met een loodjespistool trok hij op pad. Even na middernacht probeerde hij de voordeur van het opgegeven huis in te stampen, wat niet lukte. De bewoners dachten dat er iemand op de voordeur had geklopt en deden de deur open.
Weidman rende naar binnen en begon de bewoners te bedreigen. Niet lang, want twee kloeke twintigers sloegen hem tegen de grond, en hielden hem in bedwang. De politie kwam Weidman even later in de boeien slaan. Jammer voor Weidman, maar er is nog geen spoor naar de overvaller die er met zijn spullen vandoor ging.