Een 40-jarige stripper wilde de vrijgezellentijd van een aanstaande bruidegom blijkbaar onvergetelijk afsluiten. Ze kleedde de man tijdens haar act spontaan uit en greep hem niet zachtzinnig in zijn achterste delen.

De Australische is voor de rechter verschenen op verdenking van verkrachting.

Linda Maree Naggs trad op op het vrijgezellenfeest en haalde tijdens haar act de aanstaande bruidegom naar voren. Hij werd deels uitgekleed, waarna Linda een grote roze dildo tevoorschijn haalde. Plotseling voelde de vrijgezel een hevige pijnscheut in zijn achterste en begon hij te bloeden.

De dag na het incident stapte het slachtoffer naar de politie en diende een klacht in. Volgens het slachtoffer zou de danseres na de bizarre daad gezegd hebben dat het "een grapje" was, maar zij beweert dat er sprake was van "een ongelukje".

Volgens de advocaat van de striptent nam het slachtoffer met veel plezier deel aan de act en ging hij naakt op zijn knieŽn zitten.

De aanklager wist te melden dat het slachtoffer duidelijk gevraagd had hem niet te penetreren. "Je had hem beloofd om het niet te doen en toch heb je het gedaan. Denk je echt dat het grappig was toen hij begon te bloeden?" vroeg de aanklager de hardhandige stripster. Uitspraak volgt.