Een school in Zweden is uit de kleren gegaan tijdens het jaarlijkse kerstfeestje. Meer nog, de leerlingen hadden vijfhonderd tickets te koop aangeboden voor de grote striptease. De kaartjes vlogen in een recordtempo de deur uit. Tot grote onsteltenis van de schooldirecteur. "Het is nooit de bedoeling geweest dat de leerlingen zouden strippen. Zeggen dat dit een traditie is, klopt niet. De twee leraren die aanwezig waren zijn net zo ontzet als ik", beweert Hildebrandt.
"Ingrijpen was moeilijk, tegen vijfhonderd leerlingen stonden de leraren machteloos", beweert schooldirecteur Leif Hildebrandt. Zijn verklaring is tegenstrijdig met die van de leerlingen. "De leraren en schooldirecteur waren op de hoogte van onze striptease. We doen dit trouwens elk jaar, het is een traditie geworden tijdens ons kerstfeestje. Bovendien waren er leraren aanwezig en ze lieten ons begaan", aldus een leerling aan Aftonbladet.se.
Die leraren waren Bengt Bexell en Bo Milton. Milton wil niet reageren, Bexell beweert dat er helemaal geen striptease plaats gevonden heeft. Hoe dan ook, de striptease was een groot succes. De leerlingen verkochten moeiteloos vijfhonderd tickets.