Een man uit Vershire, Vermont, miste zijn dode vader zo erg dat hij besloot om hem op te graven en mee naar huis te nemen.

De politie uit Thetford kreeg afgelopen vrijdag een telefoontje van de moeder van de man; ze dacht dat haar zoon de gecremeerde overblijfselen van zijn vader ging opgraven samen met de grafsteen. De moeder ging het een en ander op de begraafplaats controleren en vertelde de politie later dat er alleen nog maar een gat in de grond was.

De man zou daarna zijn tante gebeld hebben met de melding dat hij de overblijfselen mee naar huis genomen had. Volgens de tante had hij het er al maanden over maar zij had gedacht dat hij het nooit zou doen. Ook zou hij tegen de tante hebben gezegd dat hij een paar familieleden zou neerschieten.

Bij een huiszoeking vond de politie de grafsteen en de overblijfselen van de vader van Dominique Bailey. Laatstgenoemde was op dat moment niet thuis, maar kon later gearresteerd worden. Hij zit nog vast en kan eventueel een gevangenisstraf van 15 jaar en een boete van 10.000 dollar tegemoet zien, de straf die staat op het opgraven van menselijke overblijfselen.