Een ruzie over een parkeerplaats is voor een 51-jarige zakenvrouw uit Rio de Janeiro maandagnacht dramatisch afgelopen. Edna Souza werd in haar eigen huis vermoord, doormidden gezaagd en in een plastic zak gedumpt naast twee afvalcontainers. "Enkel de onderste helft is teruggevonden. De volgende dag zal verder gezocht worden naar de rest van het lichaam", vertelt een politiewoordvoerster.
De dader is opgepakt en heeft inmiddels al bekentenissen afgelegd. Volgens de 29-jarige man, een parkingwachter, liet het slachtoffer haar wagen achter op een plek waar parkeren verboden was. Er volgde een woordenwisseling, waarbij de vrouw zijn 'goedbedoelde raad' in de wind sloeg.
De zware jongen, die al eerdere criminele feiten op zijn conto had, voelde zich vernederd en zinde op wraak. Toen hij haar een van de volgende dagen opnieuw in het vizier kreeg, voelde hij zijn moment gekomen. Hij volgde haar naar huis en vermoordde haar met een mes. Nadien zaagde hij haar lichaam in tweeŽn en dumpte hij het stoffelijk overschot.