Voor één de 33 Chileense mijnwerkers die half oktober bevrijd werden, heeft zijn affaire hem zeker geen windeieren gelegd. AshleyMadison.com, een datingwebsite voor overspeligen, biedt Yonni Barrios 100 duizend dollar om het gezicht te worden van de website.
Yonni Barrios is van de 33 bevrijde Chileense mijnwerkers, misschien wel de bekendste. Toen hij diep onder de grond zat in de ingestorte San José mijn, wilde Barrios niet alleen zijn vrouw laten komen bij zijn bevrijding, maar ook zijn minnares.
Dit zorgde wereldwijd voor veel publiciteit. Barrios' vrouw, Marta Salinas, pikte dit niet. Ze vertrok, zodat de mijnwerker bij zijn bevrijding in de armen werd gesloten door zijn minnares. En nu Barrios herstellende is in het ziekenhuis blijkt dat een tweede minnares hem wilde bezoeken.
Op onderstaande foto's zie je links de net bevrijde Barrios met zijn minnares en rechts Barrios' echtgenote.
De reputatie die de vreemdganger daarmee verworven heeft, lijkt nu nog geld waard te zijn ook. Volgens een artikel in de Telegraph heeft hij een aanbod gekregen om het Spaanstalige gezicht te worden van AshleyMadison.com, een website voor overspeligen. Gaat hij hier op in dan verdient hij daarmee 100 duizend dollar (ruim 70 duizend euro).
AshleyMadison.com is een geruchtmakend datingportaal, met de slogan 'Het leven is kort, heb een affaire'. De website zelf claimed wereldwijd maar liefst zeven miljoen leden te hebben en denkt met Yonni Barrios stappen te kunnen maken op de Spaanstalige markt.
Barrios zal, als hij op het aanbod in gaat, een rol gaan vertolken in radio- en televisiespotjes van Ashley Madison. Er is echter wel een voorwaarde voor de deal. Barrios moet wel getrouwd blijven met zijn echtgenote. Of zijn vrouw daar mee akkoord zal gaan, is lastig te zeggen.
Het is niet de eerste keer dat Ashley Madison op deze manier in de publiciteit komt. Naar verluidt zou topgolfer en vreemdganger Tiger Woods eind 2009 een aanbod van maar liefst vijf miljoen dollar hebben gekregen om het Amerikaanse gezicht van de overspelwebsite te worden.
AshleyMadison.com is overigens niet te bezoeken vanuit Nederland. Foto's