Richard Branson (Virgin Racing) kreeg zondag na afloop van de Grand Prix van Abu Dhabi het stewardesspakje van AirAsia overhandigd door Tony Fernandes (Lotus F1). De sponsor van Virgin Racing moet een dag als stewardess werken op een vlucht van de vliegmaatschappij van Fernandes.
Lotus-teameigenaar Fernandes daagde Branson aan het begin van het seizoen uit om een dag als stewardess te werken bij zijn vliegmaatschappij AirAsia als Virgin Racing in het constructeurs-kampioenschap achter Lotus Racing zou eindigen. Branson ging de weddenschap aan, onder voorwaarde dat Fernandes hetzelfde zou doen maar dan bij Virgin Atlantic als de Maleisiėr zou verliezen. Lotus eindigde het seizoen op een tiende plaats in het constructeurskampioenschap en Virgin Racing werd twaalfde achter HRT.
"Het wordt de vlucht van Londen naar Kuala Lumpur. We hebben nog geen datum gepland. We hebben al een badge gemaakt met daarop 'Richard Branson, Flight Attendant'. En een uniform. Het is de bedoeling dat we de stoelen voor de bewuste vlucht gaan veilen voor het goede doel. Ik verheug me op het moment van Branson met geschoren benen", aldus Fernandes in gesprek met het blad Autosport.