Een Amerikaanse mevrouw stal een nerts-bontjas, verstopte hem in haar ondergoed en slaagde erin hem drie dagen verborgen te houden voor de agenten die haar in verband met de diefstal ondervroegen.
Stephanie Moreland (46) werd aangehouden nadat een medewerkster van de 'Alaskan Fur Shop' in Bloomington, Minnesota meldde dat ze de bontjas ter waarde van €4200 gestolen had.
Politie-agenten die haar auto onderzochten vonden wel het hangertje, maar geen bontjas en hielden haar dus aan op verdenking van diefstal, meldt de 'New York Daily News'.
Agenten ondervroegen haar drie dagen lang, fouilleerden haar en haalden haar door een metaal-detector maar ze bleef volhouden dat ze de jas al verkocht had, meldt de politie.
Nadat agenten dreigden haar hoe dan ook in het gevang te zetten hees Moreland uiteindelijk haar jurk omhoog en trok de jas uit haar ondergoed.
Ze had haar ondergoed vakkundig aangepast, aldus politie-commandant Mark Stehlik.
Ze had de achterkant van haar onderbroek weggesneden zodat het vanachter leek alsof ze helemaal geen ondergoed droeg en toen de jas aan de voorkant weggepropt.
Moreland heeft schuld bekend en moet in Augustus voorkomen. Foto