Huncoat United slaagde er de afgelopen zeventig wedstrijden niet in om te winnen. Het Engelse team kreeg meer dan 500 doelpunten tegen en eindigde telkens als laatste in de competitie. Onder leiding van trainer Paul Chadwick werd er op 8 oktober met 3-3 gelijkgespeeld, wat het eerste punt sinds jaren was. "Het voelt alsof we het WK hebben gewonnen."
Huncoat United (onder de veertien jaar) acteert al vier seizoenen in de Accrington & District Junior Football League. Er werden in die periode zeventig wedstrijden verloren en ontving meer dan 500 doelpunten tegen. "Ik herinner me een wedstrijd die we met 25-0 verloren, dat was onze grootste nederlaag. Maar wanneer ik dan op de terugweg over mijn schouder in de auto keek, zag ik de jongens toch nog lachen en grappen maken."
Door het halen van een nieuwe doelman en een sterkere verdediging ging het de laatste tijd beter met Huncoat United, dat in een spannende wedstrijd tegen Rossendale Lots tot een 3-3 gelijkspel wist te komen. "Het voelt alsof we het WK hebben gewonnen", aldus een blij Chadwink na afloop. "Zelfs als we in de rest van het seizoen geen punt meer pakken, hebben we al meer bereikt dan in al die andere jaren." Het afgelopen weekeinde werd er echter weer met 13-1 verloren van Brierfield Celtic.