Gulle bazen, bestaan ze nog? Jazeker! Maak kennis met de 46-jarige Noor Cato Syversen. Als dank voor de groei van zijn bedrijf stuurde hij zijn vijfhonderd werknemers gratis naar het Spaanse Mallorca.
Het zal vier dagen lang feest zijn voor de werknemers, en ze hoeven er zelf geen cent voor te betalen. Dit alles kost Syversen zo'n 381.000 euro. Het is een 'mooie beloning' voor zijn harde werkers, aldus Syversen. Zij zorgden er immers voor dat het bedrijf Creditsafe de laatste vijftien jaren kon groeien.
"Er zijn dus toch bazen die de werkvloer appreciëren", zo zegt verkoper Mark Davies tegen The Sun. "Niemand van ons zag de zon tot nog toe tijdens deze vreselijke zomer, dus we staan allemaal te popelen om te vertrekken."
De grote baas boekte een hotel, gaat een talentenwedstrijd houden, organiseert een voetbaltoernooi en zal zelf de plaatjes gaan draaien in een nachtclub. "Dit initiatief is elke cent waard met alle aandacht dat het krijgt. Mijn personeel is fantastisch en iedereen kijkt ernaar uit. Vooral ikzelf", zegt Syversen.