Schoonmaken. Niet het meest populaire bijbaantje misschien, maar als je hard genoeg poetst vindt je nog eens wat. Een 19-jarige schoonmaker ontdekte na afloop van de film Happy Feet 24.000 dollar (18.000 euro) tussen twee bioscoopstoelen.
De twee stoelen in het AMC Fantasy theater in het Amerikaanse Rockville Centre waren anderhalf uur warm gehouden door een zakenvrouw en haar 8-jarige dochtertje. De vrouw had voor aanvang van de film nog even naar de bank gewild om een pak cashgeld te storten, maar dit was niet meer gelukt. Door tijdgebrek had ze 240 briefjes van 100 dollar met een elastiekje samengebonden en in haar tas gestopt.
De 19-jarige schoonmaker Christopher Montgomery vindt na afloop van een film wel vaker opmerkelijke spullen onder en tussen bioscoopstoelen. Hij reageerde dan ook koeltjes bij het zien van het pak geld. Hij gaf het aan zijn manager, die het op zijn beurt teruggaf aan de gepanikeerde maar inmiddels dolblije zakenvrouw.
Christopher heeft een beloning in de vorm van geld afgeslagen. De zakenvrouw hoopt nu dat de eerlijke tiener akkoord gaat met een tegoedbon voor een elektronicazaak.