Het is het dilemma van veel Aziatische vrouwen. Ze vinden hun borsten te klein. Plastische chirurgie is dan de oplossing. Maar dat hoeft niet meer! Je kunt nu ook koekjes eten.

Ik weet niet wat de dames zelf vinden, maar als man ik vind borsten die ten prooi zijn gevallen aan het operatiemes zelden mooi. De eigenaresse is dat vaak wel, vanwege de omvang, en pronkt er dan ook opzichtig mee. Maar het ziet er onnatuurlijk uit. Als er dus een natuurlijke weg is om je borsten te vergroten dan zou dat dť oplossing zijn voor veel Thaise vrouwen. En die is er volgens een Japanse fabrikant. Grotere borsten door Thaise kruiden die in Japanse koekjes zit.
Grotere borsten door koekjes?

De koekjes zouden volgens de Japanners het natuurlijke extract pereira mirifica bevatten. Die kruiden zijn gekweekt in Thailand en bevatten het miroerstrol molecuul, die een positieve uitwerking heeft op het oestrogeen van vrouwen. En ja, hoe meer oestrogeen, hoe groter de boobies.

Twee koekjes per dag moet voldoende zijn om naar de magische F-cup toe te groeien, beweert het bedrijf. Maar hoewel een lading oestrogeen zorgt voor een grotere voorgevel, is nog niet bewezen dat het eten van pereira mirifica ook hetzelfde effect sorteert.

Overigens heb ik geen idee hoeveel calorieŽn die koekjes bevatten. Wat ik wel weet is dat als je twee koekjes per dag eet, je kiloís gaat aankomen. Bij vrouwen gaat dat meestal zitten inÖ. Billen en borsten. Dus ergens heeft die Japanse fabrikant wel gelijk. Je krijgt grotere borsten door het eten van deze koekjes. Alleen ligt dat niet aan de Thaise kruiden.