Dat Kanye West nogal vreemde acties kan hebben, weten we inmiddels. Tijdens een concert in Sydney bijvoorbeeld: hier legde hij het concert stil omdat niet iedereen wilde gaan staan om te dansen. Dat het hier om een jongen in een rolstoel ging, had hij blijkbaar niet helemaal door.
Kanye zei: “Dit liedje kan ik echt niet zingen als niet iedereen opstaat. Dus tenzij je een gehandicaptenkaart hebt, sta je nu op!” Het hele publiek stond, behalve twee personen. De één zwaaide met een prothese om duidelijk te maken dat het echt niet ging lukken. “Okay, you fine”, meldde de rapper.

Maar dat de andere persoon bleef zitten, kon hij niet uitstaan. Hij legde daarom het optreden stil. “Ik heb nog nooit zo lang moeten wachten op het publiek, het is ongelooflijk.”
Het publiek probeerde duidelijk te maken dat de persoon inderdaad in een rolstoel zat. Kanye stuurde daarom een beveiliger met een zaklamp de zaal in om te checken of het echt zo was. Toen het duidelijk was dat diegene écht in een rolstoel zat, vond de diva het goed en ging hij verder met zijn show.