Vrouwelijke leerlingen van een Amerikaanse school mogen geen strakke broek meer dragen. Een leraar vergelijkt hun kleding bovendien met die van tippelende hoertjes.

Niet alleen hitsige puberjongens, maar ook mannelijke leraren mogen natuurlijk niet afgeleid worden van hun werk door de vrouwelijke bilpartij. Daarom mogen leerlingen van Devils Lake High School geen leggings, yoga-broeken en skinny jeans meer dragen.
Ook moesten de meiden verplicht kijken naar twee fragmenten van de romantische komedie Pretty Woman. In de film speelt Julia Roberts een prostituée, met strakke kleding. De leerlingen werd gevraagd hun eigen outfit te vergelijken met die van de hoofdpersoon, meldt een lokale zender.

Een puberjongen bevestigt dat een met rondingen gevulde legging wel wat stof doet opwaaien, maar de meeste leerlingen en ouders reageren ontstemd op het broekverbod. Leerlingen moeten kunnen dragen wat ze willen en jongens moeten zich maar inhouden, luidt een klacht. En: de leiding moet zich bezig houden met belangrijkere zaken als online pesten.

Het is niet bekend hoe leerlingen die toch in legging of skinny jeans op school verschijnen, worden gestraft.