De Servische presentatrice Katarina Sreckovic is te aantrekkelijk voor de spelers van voetbalclub Rode Ster. Katarina deed onlangs verslag van een training, waarop een aantal spelers zich beklaagde bij de coach. De heren konden zich niet concentreren.
De knappe presentatrice werd vervolgens zonder pardon van het veld verwijderd. Naar eigen zeggen was ze zelfs even bang haar baan te verliezen. Niet alleen beroepsmatig een ramp want behalve verslaggeefster is ze ook een grote fan van Rode Ster. Gelukkig hoeft ze daar niet voor te vrezen want inmiddels zijn de heren voetbalspelers aan haar aanwezigheid gewend geraakt en kan ze zonder problemen haar werk doen.
Toch wekt het bericht, dat inmiddels op verschillende internationale media is verschenen, enige verbazing. Belgrado stikt namelijk van de beeldschone dames. En hoewel mooi, Katarina is zeker geen uitzonderlijke verschijning in het stedelijke uitgaansleven. Je zou denken dat de heren daar niet meer door afgeleid raken. Alhoewel, als je haar instagramprofiel ziet…
Foto