De elfde van de elfde is voor veel Brabanders vanwege carnaval een bijzondere dag van het jaar. Maar voor Dennis van Helmont uit Eindhoven is het wel heel speciaal. Hij is namelijk jarig op deze feestelijke dag en uitgerekend vandaag is zijn zoontje Djazz geboren. En om het verhaal ng mooier te maken: opa Bart van Helmont is k jarig op de elfde van de elfde. Drie generaties mannen mogen op dezelfde dag verjaardagskaarsjes uitblazen.
De supertrotse Dennis kan zijn geluk wel van de daken schreeuwen. "Het is echt heel leuk", laat hij aan Omroep Brabant weten.

"We hadden er gedurende de zwangerschap natuurlijk al gekscherend over gesproken dat het wel heel bijzonder zou zijn als Djazz op de elfde zou komen. Maar omdat de uitgerekende datum op 26 november lag, hadden we er niet echt rekening mee gehouden."

Totdat bleek dat moeder Dimphy maandagavond naar het ziekenhuis moest omdat de ween begonnen. "Toen we in het ziekenhuis waren, hoopten we natuurlijk dat Djazz na twaalf uur 's nacht zou komen. En om vijf minuten over n 's nachts was 'ie daar", laat de gelukkige vader weten.

Voor het gezin Van Helmont is de elfde van de elfde niet alleen bijzonder vanwege de verjaardagen. "Dimphy en ik vieren sinds 11-11-2011 op deze dag ook onze trouwdag."

Driedubbel feest dus, of vierdubbel. Gewoon heel veel feest in huize Van Helmont!