Het zal je maar gebeuren: je bent met een paar vrienden thuis aan het zuipen, er wordt een tattoo-gun tevoorschijn getoverd en de volgende dag wordt je wakker met een getatoeëerde piemel op je schouder. Classic.
Het gebeurde Holly Aston toen ze nog maar net 17 jaar oud was. De afgelopen jaren heeft ze de tattoo altijd verborgen gehouden, omdat ze zich hier vreselijk voor schaamde. Ook cancelde ze haar zomervakantie toen de piemel nog maar net op haar schouder stond. En wanneer ze ging zwemmen, verborg ze de tattoo onder pleisters.
Ze had al meerdere tattoos op haar lichaam staan en het werd erg makkelijk om steeds nieuwe bij te zetten. “Ik kon online een tattoo-gun bestellen voor maar 50 dollar. Hierdoor werd tattoos zetten wel heel makkelijker.” Dat het zo zou aflopen, had Holly niet verwacht.

Ze vertelde haar vrienden dat ze alles op haar mochten zetten wat ze maar wilden, achteraf gezien had ze dit beter niet kunnen doen. “Ik wist waar ze mee bezig waren, maar ik kon er op dat moment alleen maar om lachen. De volgende dag besefte ik pas wat ik gedaan had.”
Het kost behoorlijk wat om een tattoo weg te laten laseren, maar gelukkig voor Holly betaalt een tv-programma dit voor haar. “Het voelt alsof ik met een frisse start kan beginnen.”
Foto