Lewis Flint uit Groot-BrittanniŽ zit er maar mooi mee. Hij heeft een tatoeage van een stofzuiger in zijn schaamstreek, met als stofzuigerslangÖ zijn eigen 'slang'. 'm Weghalen durft de Brit niet.

Het leek zoín goed idee vijf jaar geleden. De nu 21-jarige Lewis werd aangespoord door zijn vrienden toen hij een tattoo liet zetten van stofzuiger 'Henry the Hoover'. De rode stofzuiger met ogen, neus en mond plaatste hij net boven zijn kruis, zodat zijn geslachtsdeel dienst kon doen als slang.

Lewis liet het daar niet bij. Op zijn billen tatoeŽerde hij de stekker en stopcontact. "In het begin liet ik het telkens zien, ik kreeg veel aandacht en was een held", zegt hij in het Britse tv-programma Bodyshockers van Channel 4.

Het lachen is Lewis inmiddels vergaan. "Ik had nooit gedacht dat ik er spijt van zou krijgen." Maar de stofzuigertattoo verpest zijn liefdesleven. "Ik vond laatst een meisje leuk en alles ging goed totdat we naakt waren. Toen ze hem zag zei ze 'Wat is dat? Ik ben weg!'"

Het liefst zou Lewis zijn stofzuigertattoo weg laten halen. "Ik ben nu zelf de grap geworden. Henry moet weg. It sucks." Lewis probeerde voor het tv-programma om de tatoeage weg te laten laseren. Maar al na een paar minuten gaf Lewis op, het deed te veel pijn. "De gedachte dat ik rond mijn ballen moet laten laseren is ondraaglijk", zegt Lewis. "Ik moet ermee leren leven."
Foto