Hij maakte van zijn vrouw een slaaf. Liefst tien jaar lang mishandelde hij haar elke dag. Met aanstekers en peuken brandde de 35-jarige dader zijn partner keer op keer. Daarnaast liet Nicholas Allen talbot zijn 32-jarige vrouw zelfs elke dag een of twee keer zijn urine drinken, meldt Daily Mail.

Het horrorverhaal kwam vorige week boven tafel toen het slachtoffer het hele gebeuren opbiechtte aan de pastoor. Deze schakelde daarop de politie in.

Talbot was al als zedendelinquent bekend bij de politie. Voordat hij de vreselijkheden met zijn vrouw begon liet hij haar een 'slavencontract' tekenen waarin ze de narigheid toe moest staan.

En dat is nog niet het einde van het trieste verhaal. Tevens liet de uit het Amerikaanse stadje Lincoln afkomstige Talbot op de arm van de onfortuinlijke vrouw 'Property of Nick' tatoeŽren. Verder had ze "alleen de rechten die haar meester haar gaf", vanwege het contract.

De politie arresteerde Talbot na de tip van de pastoor. In de verhoren wordt het slachtoffer omschreven als 'lief' en 'kwetsbaar'. Talbot wordt binnenkort voorgeleid.