Gerry Hamilton is een Amerikaanse American footballanalist voor ESPN en zijn werkgever benoemt binnenkort de ‘Top 300', oftewel de 300 beste middelbare scholieren die de balsport binnenkort full-time op een universiteit zullen spelen. In zijn verslag via Twitter maakte hij echter een klein foutje door over een andere activiteit met ballen te tweeten.

Waar het de bedoeling was om een link te geven naar de website van zijn werkgever, gaf hij een link naar de laatste pornovideo die hij op Pornhub bekeek. Hamilton deletete de tweet snel erna, maar het kwaad was al geschied toen een aantal volgers van hem een screenshot hadden gemaakt.

American Football is bij uitstek de belangrijkste sport voor Amerika en wordt in het land op elk niveau gevolgd. Voordat een speler als prof in de NFL mag spelen, moet hij via een middelbare school naar een universiteit gaan. De bedoeling van Hamilton was om te melden dat de nummer 29 van die ‘Top 300', Roquan Smith, twee afspraken had gepland met twee universiteiten. De daarbij behorende hyperlink was echter niet naar een video daarover.
Screenshot