WINTERSWIJK - Er komt zoveel post voor Isa Mengers in Winterswijk binnen dat de kaartjes niet meer iedere dag worden bezorgd. Dat heeft de familie met postbezorger PostNL afgesproken. De kaartjes worden vanaf nu gedoseerd gebracht.

Er zijn al 52.000 kaarten verzonden naar het meisje. De teller stond vrijdag op 37.000. De kaartjes komen op verzoek van de 3-jarige Isa zelf. Het meisje is ongeneeslijk ziek en vindt het enorm leuk om enveloppen open te maken.
Nadat onder meer Omroep Gelderland aandacht schonk aan de wens van Isa worden er dagelijks duizenden kaartjes naar Winterswijk gestuurd. De kaartjes zijn ook voor haar 8-jarige zus Suus bedoeld. Ook zij heeft erg veel lol in het openen van de post.

Vrienden, kennissen en kinderen uit de klas van Suus: iedereen helpt ze mee met het openmaken en sorteren van de kaartjes. De kaartjes die al zijn bezorgd worden bij een bekende van de familie opgeslagen, in een slaapkamer die niet wordt gebruikt.
Sommige mensen sturen ook ballonnen op. Dubbele ballonnen worden door de familie afgegeven bij het ziekenhuis in Winterswijk, om andere zieke kinderen blij te maken.
De kaartjes die binnenkomen zijn niet alleen van mensen uit onze provincie afkomstig, maar komen ook uit BelgiŽ, Engeland, Frankrijk, Canada en zelfs uit Venezuela. Tussen alle kaartjes zat er ook eentje van presentatrice Wendy van Dijk.

De zieke Isa vindt de kaartjes volgens moeder Monique enorm leuk. De bedoeling is om van alle post na de dood van het meisje een kunstwerk te maken.
Foto