Terwijl het nieuws rond de gedode leeuw Cecil de gemoederen behoorlijk verhit, gooit een Amerikaanse jager nog wat olie op het vuur. De vrouw provoceert tegenstanders op Facebook door te zeggen dat ze foto's van haar trofeeën blijft delen. "All you haters, this is for you!"

Sabrina Corgatelli, financieel medewerker aan de universiteit van Boise, Idaho, poseert dagelijks met haar jachttrofeeën. Zo is ze deze week op jachttrip in het Kruger-park in Zuid-Afrika, meldt The Daily Mail. Ze staat breedlachend op de foto met onder meer een dode giraf, een gnoe en een krokodil.

Op haar Facebook-pagina wordt door veel mensen woedend gereageerd, zeker sinds de opgelaaide discussie na de dood van de beroemde leeuw Cecil in Zimbabwe. Mensen noemen haar 'harteloos' en 'een schande voor de mensheid'.

Bij de foto met de giraf schrijft ze: "Dag 2. Ik kreeg een geweldige oude giraf te pakken. Wat een geweldig beest! Gelukkiger dan dit word ik niet! Dit gevoel zal ik nooit vergeten!"

Ondanks een stroom aan woedende reacties, zweert Sabrina de foto's te blijven delen ondanks wat 'haters' denken.

Vrijdag postte ze: "Voor alle haters onder jullie, dit is voor jullie. Een fijne dag, want ik weet dat ik dat zal hebben!" Daarbij staat een foto van Leonardo DiCaprio in zijn rol als 'The Great Gatsby' en de tekst: "Stay tuned, you're gonna have so much more to be pissed about."
Foto