Een jongeman uit de Amerikaanse staat Ohio zegt dat een goedkope, ongezonde snelle hap zijn leven heeft gered. Toen een vliegtuig onlangs op zijn appartement in Akron stortte, was hij net weg om een 'Hot Pocket' (een soort gevulde deegrol) te halen.

Jason Bartley [38] vertelde aan de plaatselijke krant Akron Beacon Journal dat hij exact 39 minuten voor de crash naar de bank reed, omdat hij geld wilde halen om naar de supermarkt te gaan. Voor hij vertrok zat hij zich thuis achter de computer te oriŽnteren op een vakantie naar Miami.

Hij besloot na zijn inkopen nog even snel een 'Hot Pocket' te halen in de Dollar General store, zijn ontbijt voor de volgende ochtend. Een beslissing die zijn leven heeft gered, want toen hij thuis kwam, was het kwaad al geschied.

Van een afstandje zag hij de vlammen en rook. Zijn straat was afgesloten. ,,Ik dacht alleen maar: Wat heb ik gedaan?'' aldus Bartley. Maar al snel werd duidelijk dat de vuurzee niet zijn schuld was, maar dat een vliegtuig was neergestort en alle inzittenden waren overleden. In totaal kwamen negen mensen om.

Bartley, die niet was verzekerd, verloor al zijn bezittingen; van boeken tot dierbare foto's. ,,Ik ben nog steeds zeer geschokt,'' zegt hij. ,,Het is bijna niet te bevatten wat er is gebeurd. Het ene moment kan ik huilen van ellende, het andere moment ben ik ontzettend dankbaar omdat ik zoveel geluk heb gehad.''