Een identieke Australische tweeling zet alles op alles om zo identiek mogelijk te blijven. Zelfs het toekomstige nageslacht speelt een rol in het bizarre schoonheidsideaal van deze 'siliconentweeling'. Is dit de vreemdste tweeling ooit?

Je kent vast wel een identieke tweeling. Of je hebt er op z'n minst één gezien. Maar een identieke tweeling als de Australische brunettes Anna en Lucy DeCinque (30), nee, zo kende je 't bijzondere natuurlijke fenomeen nog niet. De dames uit de stad Perth delen een mobieltje, een bed (niet op die manier, hopen we tenminste..), eten exact hetzelfde, brengen naar eigen zeggen ''24/7'' samen door en hebben, jawel, zelfs dezelfde vrijer. Wel zo makkelijk voor Ben Byrne, de geluksvogel in kwestie: hoeft 'ie ze niet constant uit elkaar te houden!

Ben heeft een flink karwei voor de boeg, omdat deze bizarre tweeling tegelijkertijd zwanger wil worden van hem. Ze zouden het namelijk niet kunnen kunnen verdragen dat het lijf van één helft van de tweeling verandert, terwijl de ander 'achterblijft'. Nee, hun lichaam (en leven) moet koste wat het kost perfect synchroon blijven. En daar gaan de zusjes - zoals je nu waarschijnlijk wel beseft - ver in. Heel ver. De dames hebben omgerekend al ruim 165.000 euro (!) uitgegeven aan plastische chirurgie, met als enige doel: op elkaar (blijven) lijken.
Foto