Een opmerkelijke zaak in België. Daar staat een 47-jarige politieman voor de rechter, omdat hij de pooier van zijn vrouw zou zijn geweest.

De agent is al meer dan negen jaar lang samen met zijn vrouw, die volgens HLN veel jonger is dan hijzelf. Zij raakte in geldnood en besloot bij te verdienen als prostituee. Haar man bracht haar naar klanten.

Volgens het Belgische OM was hij daarmee eigenlijk haar pooier en daarom is er een celstraf van 8 jaar tegen hem geëist. De vrouw zegt overigens dat ze haar verdiensten gewoon mocht houden, dus de agent werd er niet rijker van.
Wilde seksfantasieën

Uit onderzoek naar zijn computer blijkt dat hij 'wilde seksfantasieën' heeft. Hij zocht naar SM en genoot van plaatjes van schoolmeisjes. Een aantal foto's op zijn pc kon als 'kinderporno' aangemerkt worden.

De advocaat van de agent eist vrijspraak. Volgens hem heeft de man zijn echtgenote niet aangezet tot prostitutie. "Integendeel. Zijn vriendin heeft verklaard dat mijn cliënt soms weigerde om haar naar klanten te brengen, omdat hij daar een slecht gevoel bij had."