hr
jaargang -23 - laatste artikel 25-12 08:16 - 75564 artikelen -

Home
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic


1 2 3 4 .... 34 35 36 [37] 38 39 40 497 498 499 500

17-01-12 16:40:21
MuseMatt
Oudgediende


WMRindex: 3.360
OTindex: 21.667
Mijn zalmpasta van gisteren was weer prima. Recept hebben kokkie (6)(A)?

17-01-12 16:41:21
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
@MuseMatt: :P :ja:ja:ja :P

8) Ik heb ik het verleden al meerdere keren klachten van de buren gekregen dat ze door mijn schuld hongerig wakker werden midden in de nacht. :P

17-01-12 16:43:15
nietmeer
@WMR-kok: _O-

ik zie een mooi oranje geel achtig bolletje in de lucht hangen:D

17-01-12 16:45:21
TeunSr
Erelid


WMRindex: 1.113
OTindex: 6.049
Goedemiddag :D

17-01-12 16:46:40
nietmeer
@TeunSr: yep het is nog middag:ja:
goedemiddag:w

17-01-12 16:47:55
Frostbite
Erelid


WMRindex: 472
OTindex: 3.311
Heb'k veel gemist?

17-01-12 16:48:25
MuseMatt
Oudgediende


WMRindex: 3.360
OTindex: 21.667
Ingrediënten (voor 4 personen)

- 350 gram pasta (fusili tricolore ziet er het leukste uit)
- 400 gram zalm (diepvries, gerookt voor een iets sterkere smaak)
- 200 ml slagroom
- 150 ml witte wijn
- 6 rijpe tomaten
- peper, zout, dille
- geraspte Parmezaanse kaas

Snij vooraf de tomaten in blokjes.

Doe de wijn in de pan samen met de zalm, peper, zout en dille, en bak deze op een middelhoogvuur gaar.
Zet intussen water voor de pasta op. Zodra dit kookt, 8 minuten koken met een snufje zout voor een al dente pasta.
Haal de zalm zodra deze gaar is uit de pan. Snij de zalm in kleine stukken.
Voeg nu de tomaten en de slagroom toe. Verwarm deze tot het kookpunt en zet nu het vuur laag.
Zodra de pasta klaar is, afgieten en samen met de zalm in dezelfde pan doen. Nog 5 minuten verwarmen.

Serveren met geraspte Parmezaanse kaas.

17-01-12 16:49:23
allone
Oudgediende


WMRindex: 52.153
OTindex: 93.740
@WMR-kok:
nodig je de buren uit voor een lekkere maaltijd?!

17-01-12 16:50:21
nietmeer

17-01-12 16:51:07
TeunSr
Erelid


WMRindex: 1.113
OTindex: 6.049
@Frostbite: Net zoveel als ik 8-)

17-01-12 16:51:43
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
@MuseMatt: :P Klinkt lekker en simpel. :P
8) Heb het al in kladblok gezet. :P

17-01-12 16:51:56
nietmeer
@MuseMatt: zit alcohol in8O

17-01-12 16:52:06
MuseMatt
Oudgediende


WMRindex: 3.360
OTindex: 21.667
Heel simpel, met 30 minuten klaar!

@Bookwurm: die is er wel uit tegen de tijd dat het gerecht klaar is ;)

17-01-12 16:53:42
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
@allone: :P Welkom in het café *)
8) Het zou zonde zijn om het koud te laten worden. :P

17-01-12 16:53:49
TeunSr
Erelid


WMRindex: 1.113
OTindex: 6.049
Bookwurm: De alcohol verdamp en laat toch een lekkere smaak achter.
Ik kook vaak met speciale bieren. (beer)

17-01-12 16:54:53
MuseMatt
Oudgediende


WMRindex: 3.360
OTindex: 21.667
@TeunSr: dan gok ik dat je van vlees bereiden houdt :P

17-01-12 16:55:00
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
:P Ik bereid ook zeer regelmatig gerechten met drank. :P

17-01-12 16:55:09
nietmeer
@TeunSr: bier?:r

@WMR-kok: vooral de laatste tijd, hé kokkie?:D

17-01-12 16:55:37
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
@MuseMatt: 8) Stoofpotten zo te horen. :P

17-01-12 16:55:44
nietmeer
ben moe:-O

17-01-12 16:56:02
MuseMatt
Oudgediende


WMRindex: 3.360
OTindex: 21.667
Bookwurm: een goed stukje stoofvlees in een donker tarwebier koken geeft een iets diepere smaak en maakt het vlees lekker mals! Je proeft slechts een kleine hint van het bier maar het verschil is enorrrrrm (en lekkerrrrr O+)

17-01-12 16:56:54
WMR-kok
Oudgediende


WMRindex: 5.850
OTindex: 106.950
S
Bookwurm: 8) Het gaat om de smaak, niet om de alcohol. :P
De alcohol verdampt als je ermee gaat kokkerellen bij warme gerechten. :P

17-01-12 16:57:23
nietmeer
alcohol8O

17-01-12 16:57:39
MuseMatt
Oudgediende


WMRindex: 3.360
OTindex: 21.667
alcohol(l)

17-01-12 16:58:00
TeunSr
Erelid


WMRindex: 1.113
OTindex: 6.049
Paardenvlees met appel, peperkoek en trappist _O_

Bookwurm: de alcohol is er echt wel uit.

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

1 2 3 4 .... 34 35 36 [37] 38 39 40 497 498 499 500

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven