Twee verkoopsters van een seksshop in de stad San Bernardino (CaliforniŽ) hebben een gewapende overvaller op koelbloedige wijze weggejaagd door hem van achter de kassa te bekogelen met erotische speeltjes zoals dildo's. De man schrok daar kennelijk zo van dat hij er vrijwel direct vandoor ging.

De overval vond afgelopen woensdag plaats bij winkel Lotions & Lace waar niet alleen pikante lingerie wordt verkocht, maar ook een breed assortiment massageolie en allerhande speeltjes voor tussen de lakens. Toen de man met het wapen naar de afrekenbalie liep, begonnen de verkoopsters gelijk tegen hem te schreeuwen. Nadat ze hem hadden bekogeld met rubberen penissen maakte de man zich zwijgend en met de staart tussen zijn benen uit de voeten. De bewakingsbeelden van het opvallende incident zijn gisteren vrijgegeven.

Eťn van de medewerkster vertelde naderhand tegen de nieuwszender ABC dat de man zich vreemd gedroeg. ,,We dachten dat hij ons alleen maar bang wilde maken. Maar toen we zijn plastic wapen zagen schrokken we toch wel een beetje. Daarna riep ik 'sorry, maar ik heb geen tijd voor deze onzin'. Vervolgens zijn we gaan roepen en dildo's naar hem gaan gooien. Dat vond hij maar niks. Hij liep gelijk weg. Zonder buit.''

De vrouw noemt de overvaller 'een enorme lafaard'. ,,Een winkel bestelen waar alleen twee dames achter de kassa zitten, is wel heel erg laag.'' De man is nog niet aangehouden. Volgens de politie is het vooralsnog onduidelijk wat hij wilde: geld of toch iets anders.
Filmpje