Een medewerkster van een Amerikaans fastfoodrestaurant is aangehouden omdat ze de hamburger van een vervelende gast zou hebben besmeurd met 'bloed en slijm', afkomstig uit haar broek, voordat ze het broodje serveerde.

De 18-jarige serveerster loopt kans op een gevangenisstraf van maximaal vijf jaar, schrijft het lokale dagblad The Dispatch. Ze meldde zich afgelopen week bij de politie nadat een arrestatiebevel tegen haar was uitgevaardigd. Het incident deed zich 7 januari voor in Jack's Family Restaurant in Columbus (Mississippi).
Doorverteld door collega

De zaak was aan het licht gekomen nadat een van haar collega's thuis over het voorval had verteld tegen haar moeder, die er op Facebook over schreef. De collega was er kennelijk van op de hoogte dat de verdachte menstrueerde.

Ze zag hoe de verdachte, nadat die het rond half elf 's avonds aan de stok had gekregen met een lastige klant, het broodje besmeurde nadat ze in haar gulp had getast. Het slachtoffer van haar actie was een vrouw uit het nabijgelegen Tupelo, die zich na een oproep inmiddels heeft gemeld bij de politie.

De verdachte is deze week vrijgelaten na het betalen van een borgtocht van 5000 dollar. Ze wordt beschuldigd van het 'moedwillig verkopen van ongezond voedsel'. Het restaurant heeft haar op staande voet ontslagen.