Stephen Gee (63) sloop naar het huis van zijn buurman Jason Little en hakte een gat in de metalen zwembad wand. Hierdoor gutste er 4000 liter water naar buiten. Gee werd echter betrapt door een beveiligingscamera.
De man had een hekel aan het geluid van kinderen die in het zwembad speelde, dus besloot hij daar op zijn eigen manier een einde aan te maken.

Legerofficier Jason (46) en zijn vrouw Avril troffen het zwembad de volgende dag leeg aan. Hij was stomverbaasd toen hij de beveiligingscamera bekeek en zijn buurman met een capuchon op zijn zwembad kapot zag slaan. Vervolgens had Gee na het slopen van de wand een briefje achtergelaten op Jason's veranda, hierin stond dat hij 's nachts was gewekt door het geluid van stromend water. De buren hadden al vier jaar ruzie over de geluidsoverlast van Jason’s kinderen.

Gee kreeg voor de schade een boete van omgerekend 1100 euro en mag vijf jaar geen contact opnemen met zijn buren. “Ik ben opgelucht dat de rechter hem een straatverbod heeft gegeven en dat hij geen nare opmerkingen meer kan maken naar mijn familie toe,” aldus Jason.
Filmpje