Een flatbewoner in Capelle aan den IJssel schrok zich een hoedje toen er zondagochtend een vreemde man op haar balkon stond en naar binnen wilde. De man bleek weggeglipt te zijn uit een appartement in hetzelfde gebouw waar hij vreemdging met een vrouw toen plots haar vriend thuiskwam.

De politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland schrijft op Facebook dat de flatbewoner in paniek naar de politie belde en meldde dat er een vreemde man op het balkon stond die met een vuurwapen dreigde. Drie eenheden van de politie gingen op de 112-melding af. Ter plekke bleek er geen vuurwapen te zijn.

De man bleek met zijn broek op de knieën het balkon op te zijn gevlucht en voorkwam daardoor op het nippertje betrapt te worden door de vriend van de vrouw.

Vanaf zijn positie op het balkon kon hij zien hoe diezelfde vrouw door haar vriend het hof gemaakt werd, schrijft de politie.

Uit angst om alsnog gesnapt te worden klom de man over naar diverse balkons en kwam uiteindelijk bij het balkon van degene die de politie inschakelde. Na ruim een uur in de kou kon hij door agenten binnengelaten worden.