Als je dacht dat vliegende paarden alleen voorkomen in Griekse mythen en legendes, dan is het tijd om opnieuw na te denken. Net als het goddelijke gevleugelde paard Pegasus, is een kleine dienst- en steunpaard de lucht in gegaan.

Het paard, Fred, werd speciaal door zijn medisch trainer Ronia Froese getraind om met haar mee te gaan aan boord van een vlucht van American Airlines vanuit Michigan. Hij draag daarbij een outfit die past bij een budget superheldenfilm en met een reistas vastgebonden aan zijn lichaam.

Het tweetal vloog van Grand Rapids naar Dallas, Texas, vanwaar ze een aansluitende vlucht naar Ontario, Californië pakten. Terwijl anderen moeite hebben gehad om Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen te overtuigen om hen aan boord te laten gaan met pauwen en hamsters, gaf Froese aan dat het personeel maar al te blij was om Fred aan boord te hebben - en hij mocht zelfs in eerste klasse reizen.

In een sprankelend Facebook-bericht bedankte ze de piloten, co-piloten en bemanning op alle vier uitgaande en retourvluchten, en zei dat hun opwinding om een ​​"legitiem dienstpaard aan boord" te hebben een "verademing" was. Ze voegde eraan toe: "Hun vriendelijkheid en opmerkingen over hoe goed Fred gedroeg, maakte mij OOIT de meest trotse mama, trainer en maatje. Ze waren allemaal super respectvol."
Foto