Portland stripclub werd gedwongen te sluiten, daarom zijn strippers nu bezorgers geworden.
Dat is wat er gebeurt in stripclub de Lucky Devil Lounge op 633 S.E. Powell Blvd. De club werd gedwongen te sluiten op last van de gouverneur, Kate Brown, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, maar het bedrijf mag als levensmiddelenbedrijf nog wel afhalen of bezorgen.
En zo ontstond het nieuwste bedrijf van clubeigenaar Shon Boulden: Boober Eats.
De thuisbezorgservice, waarbij een paar schaars geklede strippers warm eten aan je deur bezorgen, begon als een grap die Boulden op sociale media plaatste. Toen mensen serieus begonnen te informeren naar bestellingen, zag Boulden potentieel.
Dus terwijl de rest van Portland wc-papier en pasta aan het oppotten was, kocht hij de voorraad pasteitjes van een plaatselijke winkel op.
Vanaf 19.00 uur tot 1 uur 's nachts biedt Boober Eats het volledige menu van de Lucky Devil Lounge tegen dezelfde prijzen. De bezorgtarieven zijn over het algemeen $ 30, maar variëren afhankelijk van de afstand tot de lounge.
"Als iemand ons een paar honderd dollar wil geven om naar de kust te gaan, doen we dat zolang de meisjes worden opgevangen", zei Boulden.
Populaire bestellingen zijn onder meer kippenvingers, steakbites en mini-corndogs.
'Heel veel telefoontjes, de mensen zijn gewoon duizelig en leuk', zei Boulden. "Soms is het een verrassing voor iemand, soms is het een verjaardag, soms zijn het mensen die echt stoned zijn."
Alle dansers worden begeleid door een bewaker. En er is minstens één regel die overgaat van de stripclub naar een pandemie - de dansers niet aanraken.
Maar sociale afstand leek een strijd voor de vrouwen zelf. De club is veranderd in het hoofdkantoor van Boober Eats, en op vrijdag bleef het vol met dansers, bezorgers en leden van de media. Sommige dansers begroetten elkaar met knuffels en namen samen selfies.
Van zijn kant levert Boulden maskers, wegwerphandschoenen en ontsmettingsdoekjes.
Strippers zijn net als haarstylisten of tattoo-artiesten, in die zin dat ze meestal een ruimte "reserveren" om hun werk te doen en worden beschouwd als onafhankelijke ondernemers in plaats van werknemers. Dat betekent dat ze doorgaans niet in aanmerking komen voor werkloosheidsuitkeringen.
'Het werd heel echt toen dit allemaal gebeurde', zei een van de dansers, die de artiestennaam Olivia draagt. 'Dansers werken alleen voor tips en tips.'
Boulden heeft ongeveer 80 dansers die optreden in de Lucky Devil en in een andere club, Devil's Point, waarvan hij mede-eigenaar is.
"Ze hebben allemaal zoiets van," hé, wat moeten we doen? ", Zei ik," laat me iets bedenken ", en dit is mijn oplossing", zei hij.
Ongeveer 25 dansers zijn begonnen met Boober, zei Boulden. Zelfs met leveringen zijn veel van de dansers die Boober-runs doen, gegaan van honderden dollars per nacht naar bijna het minimumloon.
"Het verliezen van deze baan is verschrikkelijk", zei Kiki, die vrijdag haar eerste Boober-shift begon. "Voor de meesten van ons was het een bijna volledig verlies aan inkomen. Ik steun hier mijn gemeenschap en probeer zo goed mogelijk een inkomensstroom te behouden. "
Boulden zei dat hij tijdens de sluiting van de club zoveel mogelijk mensen in dienst probeert te nemen. Het keukenpersoneel kookt bestellingen. Bewakers brengen dansers naar leveringen. Barmannen werken nu aan de telefoon en onderhouden sociale media.
'Het is te gek', zei Boulden. "We hebben ons ene bedrijf veranderd in een totaal andere bedrijfsstijl."
Je kunt online bij Boober Eats bestellen of door te bellen naar 503-206-7350.