Joshua Kaats kocht een splinternieuwe Lamborghini, maar het plezier was van korte duur. Een cementwagen reed de auto aan gruzelementen, nadat ‘ie de showroom nog maar nauwelijks had verlaten.

‘Dat is pech, lambo weg’, schrijft de ondernemer op Instagram.

Auw. De wagen, die zo’n 200 duizend euro kostte, was onderweg van de dealer naar een bedrijf dat ‘m persoonlijk zou stylen. “Dat pakte even anders uit. Hij was nog niet eens de straat uit toen de cementwagen er al tegenaan reed’’, aldus Kaats, die niet zelf achter het stuur zat, tegen het AD “Duidelijk is dat de bestuurder van de cementwagen onze auto over het hoofd heeft gezien. Ook toen de bestuurder er al tegenaan was gereden, had hij niets door en reed hij er nog verder overheen.”

Gedeelde smart is halve smart. De ondernemer kocht de auto samen met zijn zakenpartner Sven Jansen. En de twee blijven positief: “De bestuurder die de Lamborghini reed is wel erg geschrokken. Hij keek letterlijk even de dood in de ogen. Gelukkig is hij er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Het is zo goed als zeker de schuld van de chauffeur van de cementwagen, dus de schade wordt hoogstwaarschijnlijk vergoed.” En die nieuwe Lamborghini? “Die komt er sowieso.”
Foto