@Mamsie: Het gaat wel hoor, en het is ook goed voor mijn tandvlees dat nu de mogelijkheid heeft om hard te worden, des te minder last heb ik straks als ik nieuwe tandjes krijg
Maar muesli enzo kan ik wel schudden, dat krijg ik niet gekauwd
Ik mix mijn havermout zelf, 3 delen haver en 1 deel vruchtenmuesli, dit doe ik in een elektrische koffiemolen fijnmalen en als ik mijn pap kook doe ik er twee eetlepels zemelen bij. Het resultaat (na enig experimenteren), is een heerlijke havermoutpap die ik om ongeveer 5 uur in de ochtend eet, met een lekker schepje kaneel eroverheen, (géén suiker!!). Ik ben dan tot 12 uur voldaan..
Geen grap, ik vind het echt heerlijk! Ik mix de granen met met soja- en gewone melk.
Op dit moment (!!) Ben ik aan het proberen een haverbrood te bakken, hiervoor gebruik ik hetzelfde mengsel als voor de pap, maar maal het iets fijner. 500 gram havermeel, 150 gram muesli, 3 eieren, 35 gram gist, da's alles wat er in zit, geen zout en vooral geen suiker!. Nu is het afwachten of het een beetje te vreten is, het moet nog zo'n 30 minuten bakken, dan weet ik 't