In Engeland is een burenruzie flink uit de hand gelopen. Zo erg dat één van de buren een boete moet betalen voor het opsturen van tandpasta naar zijn buurman. Die zou niet zo goed uit zijn giechel hebben geroken.

Steven Wright en Colin Jones liggen al sinds ze naast elkaar wonen met elkaar in de clinch. Jones kwam in 2019 in de buurt wonen en sindsdien is het hommeles, meldt Metro UK. Wright zou de container van zijn buur hebben verplaatst voordat die was geleegd, stapels stenen voor zijn auto leggen en bewust 's nachts de was doen voor wat extra lawaai.

De ruzie zou zijn ontstaan door een verkeerd geparkeerde auto. Wright zou woest zijn geweest toen Jones op zijn plek had geparkeerd. Jones is inmiddels ergens anders gaan wonen en heeft aangifte gedaan tegen de vermeende terrorbuurman.

De druppel was het moment dat Wright commentaar had op de ademgeur van Jones. Die zou zo erg zijn, dat hij 'm net te vaak rook. Om te zorgen dat Jones wat minder zou stinken, besloot hij 'm te trakteren op een tube tandpasta.

Wright is zich er terdege van bewust dat zijn gedrag misschien niet helemaal in haak was. Hij heeft schuld bekend en heeft een contactverbod van een jaar.