Een automobiliste is in Zwitserland meerdere keren overreden door haar eigen auto. De 45-jarige vrouw werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Het onfortuinlijke slachtoffer had haar auto in St. Gallen, het noordoosten van Zwitserland, met draaiende motor geparkeerd en was uitgestapt. Vermoedelijk deed ze dat om iets uit te laden, zo maakte de politie van de stad bekend. Wat er daarna precies gebeurde, is nog niet helemaal duidelijk.

Volgens getuigen stond de vrouw achter haar voertuig toen het naar beneden begon te rollen. Ze probeerde de auto nog tegen te houden. Na enkele meters kwam ze echter ten val en werd ze door de auto overreden. De wagen bleef achteruit rollen tot het tegen een ander voertuig botste dat langs de kant van de weg geparkeerd stond. Daarop schoot het voertuig weer vooruit en rolde het nogmaals over de vrouw. Vervolgens kwam de auto tegen een stoeprand terecht, rolde het weer achteruit en reed het een derde keer over het slachtoffer heen. Pas daarna kwam de wagen tegen een hek tot stilstand.

De politie doet onderzoek. De betrokken auto werd in beslag genomen en weggesleept.