Een sneaky dievegge in Las Vegas dacht weg te kunnen komen met een dure Rolex door het klokje in haar genotsgrot te verstoppen. Helaas voor haar viel ze door de mand en belandde ze achter tralies. Het meest opvallende is misschien wel het feit dat ze juist in Las Vegas was, omdat ze voor een andere horlogediefstal in de rechtbank moest verschijnen.

De politie werd afgelopen zondag ingeschakeld door een man die de 33-jarige Sarah Richards in de bruisende gokstad had ontmoet, waarna ze samen naar zijn hotelkamer waren gegaan, zo meldt 8News. Terwijl ze daar lagen te knuffelen, suggereerde Sarah dat hij zijn horloge zou afdoen, zodat zij zich niet bezeerde aan het metaal. Hij legde het dure klokje onder zijn kussen, waarna de avond met veel wijn verderging.

Het zal u niet verbazen dat het klokje niet veel later was verdwenen, wat voor enige commotie in de hotelkamer zorgde. De vrouw fingeerde een paniekaanval en vertrok, maar het horlogeloze slachtoffer liet het er niet bij zitten en kwam haar achterna. In de lobby van het hotel waarschuwde hij de beveiliging die de politie inschakelde. Agenten konden het klokje in eerste instantie niet vinden bij Richards, maar uiteindelijk gaf ze zelf toe dat ze de 12.000 dollar kostende Rolex in haar pretpruim had verstopt.

Sarah bleek geen onbekende van de lokale autoriteiten, want zij was afgelopen juni eveneens opgepakt en ook die keer ging het om de diefstal van een polsklokje. Sterker nog, ze was juist zondag in Las Vegas omdat ze daar maandag voor de rechter moest verschijnen voor die eerdere diefstal. Dat is nu uitgesteld tot januari, dus tegen die tijd moeten alle mannen in Las Vegas weer extra goed op hun horloge letten.