Een man in Venlo heeft niet zo'n lekkere nacht gehad. Hij kwam namelijk vast te zitten in een kledingcontainer. De politie vermoedt dat hij kleding uit de container wilde halen en er daarom in is geklommen of gevallen.

De man werd ontdekt door iemand die vanochtend de textielbak kwam legen. Maar voordat hij dat kan doen, zag hij de man er dus in zitten.

Na de opmerkelijke ontdekking werd de brandweer gebeld, in de hoop de man er zo uit te kunnen krijgen. "Dat is niet gelukt", laat een woordvoerder van de politie Limburg weten aan Editie NL. "Toen heeft het bedrijf dat de containers leegt de hele bak uit de grond gehaald en op gebruikelijke wijze geleegd. De man is er zonder verwondingen vanaf gekomen."

Waarschijnlijk heeft de man dus iets uit de container willen halen. Vervolgens is hij erin geklommen of gevallen, dat is de politie nog niet duidelijk. "De bak was vrij leeg, daardoor kon de man er niet zelfstandig meer uit komen en is hij vrij diep in de container terechtgekomen", zegt de woordvoerder.
Foto