Een opa en oma uit de Amerikaanse staat Illinois dachten de kerstvakantie van de familie dit jaar naar een hoger plan te tillen door iedereen mee te nemen naar Disneyland. Maar in plaats van toegangstickets te kopen, kochten ze per ongeluk voor 10.000 dollar aan Disney+-tegoedbonnen.

De ouders van TiKTok-er Andie besloten alle 16 familieleden een paar jaar terug mee te nemen naar Disneyland. Precies op het moment dat ze wilden gaan, brak de pandemie uit en zat een tripje er niet in. Dus, dachten de ouders van Andie Coston, er werden tegoedbonnen gekocht voor Disney. Alleen hadden ze niet door dat het om bonnen voor streamingdienst Disney+ ging en niet om bonnen voor het park.

Het leek een goede deal: vanwege een special actie kregen ze korting en kostte een bon van 100 dollar nog maar 75 dollar. Alleen kunnen ze er geen plezier van hebben in het park. Wel kunnen ze nu zeventig jaar lang Disney+ streamen.

Gelukkig voor de familie ging de video van Andie viral. Disney heeft inmiddels contact opgenomen met de familie en gaat regelen dat de streamingbonnen worden omgezet in bonnen voor het park.