Tweedehands spullen kopen loont écht
Een Britse man die een tweedehands stoel wilde kopen, had bij zijn aankoop wel heel veel geluk. Hij kreeg er namelijk een villa van 3 miljoen pond bij. Op Mallorca.

De 52-jarige Graham Dunlop kocht online een leren stoel. De vrouw van wie hij de stoel kocht, liet hem weten dat hij de leren fauteuil gratis zou krijgen als hij een donatie zou doen aan Alzheimer Reasearch UK.

Dat leek Graham een prima deal. Tijdens de donatie zag hij dat hij mee kon dingen naar leuke prijzen, waaronder de villa, mogelijk gemaakt door een soort online loterij. Het heeft hem geen windeieren gelegd: naast de leren stoel heeft Graham nu ook een fikse villa met privézwembad op Mallorca en kreeg hij ook nog eens 250.000 pond op zijn rekening gestort.

Volgens Graham is het hele gebeuren volledig willekeurig. "Ik zocht al een tijdje een stoel voor mijn thuiskantoor en deze kwam tevoorschijn op de verkoopwebsite", zegt hij tegen Metro UK. "De verkoper wilde geen geld maar wel een donatie voor het Alzheimerfonds." Naar eigen zeggen was hij alweer vergeten dat hij ook nog eens mee had gedaan aan de wedstrijd. Een extra grote verrassing, dus.

Graham laat weten veel zin te hebben om met zijn vrouw en kinderen naar Spanje te gaan en te genieten van hun nieuwe bezit.